Home   Sadašnjost

Sadašnjost

polyetheleneMalo je poznato da je polietilen (PE), kao jedinjenje, sasvim slučajno otkriven 40-ih godina dvadesetog veka, prilikom (ne) uspelih pokušaja da se dobiju pozitivne reakcije kombinacijama različitih materijala pod visokim pritiscima. Godinama usavršavan, danas se od njega prave narazličitiji proizvodi, koje svakodnevno koristimo u našim životima, kao što su: flaše, kese, kutije, odeća, obuća…

Ipak, najznačajniji proizvodi od polietilena za nas predstavljaju fazonski komadi (fitinzi), čija se primena, bukvalno iz dana u dan, višestruko povećava.

Kompanija GEORG FISCHER PIPING SYSTEMS (+GF+), Šafhauzen, Švajcarska spada u sam vrh proizvođača ove vrste proizvoda u svetu, a mi u DOO „POLIETILENSKI SISTEMI“ sa ponosom ističe saradnju.

Ovo zastupništvo se, pre svega, odnosi na deo koji obuhvata polietilenske fitinge za gas, vodu i kanalizaciju, zaštitu elektro- i drugih vodova, alate za obradu PE, kao i mašine za sučeono i elektrofuziono zavarivanje PE. Međutim, kako to predstavlja samo 2,5% proizvodnog programa matične kompanije, mi Vam možemo ponuditi takozvano „REŠENJE SVIH VAŠIH PROBLEMA IZ JEDNOG IZVORA!“, gde su u okviru rešenja integrisani proizvodi i ideje naše kompanije.

DOO „POLIETILENSKI SISTEMI“ je osnovano januara 2007. godine, s tim što prisna saradnja sa +GF+ datira još od 1992. godine. Naš tim stručnih i obučenih ljudi stoji Vam na raspolaganju, ne samo za puku prodaju proizvoda, nego i za pomoć pri pronalaženju pravog rešenja za Vas. Rešenje nikada ne treba da se bazira ISKLJUČIVO na ceni ponuđenih proizvoda, nego na optimalnom odnosu onoga šta se dobije i onoga šta je uloženo!

1_uvod-4

Prijavite se za
OBAVEŠTENJA
+